Egenesgården

Grev Wedelsgate 1

Egenesgården er lokalisert i beste knutepunkt for kollektivtransport i Tønsberg. Eiendommen leies ut til både privat og offentlige virksomheter og huser et kontorhotell i deler av øvre etasje.

LES MER

10000

Bygningsareal

1325

Tomteareal

2020

Byggeår


Egenesgården

Egenesgården består av 8 etasjer i tillegg til egen parkeringsetasje for 18 biler og 130 sykler samt underetasje 2 med teknisk infrastruktur. Egenesgården er et high-end BREEAM-sertifisert kontorbygg i beste kollektivknutepunkt i Tønsberg. Tekniske og materielle leveranser er nøye utplukket. Bygget tilknyttes redundant fiberlinje og har nødstrømsaggregat og UPS for å sikre at leietakere ikke risikerer nedetid ved strømstans eller ved brudd på fiberlinjer. Felles kantine er nøye prosjektert og har kapasitet til 150 personer. Dette regnes i likhet med 2. etasje som fellesareal og her kan vi også tilby møterom av ulike størrelser.

Grev Wedelsgate 1, 3111 Tønsberg

Kontorhotell

I 8. etasje på Egenesgården kan du leie separate kontorplasser med løpende korte og lange kontrakter. Inkludert i leie får du tilgang til alle fellesarealer, fri tilgang på samtlige møterom i 2. etasje samt tilgang til kantine med sunn og smakfull matservering. Du og dine ansatte vil også få tilgang til sykkelparkering i garasjeanlegget. Egenesgården fremstår som ett av Tønsbergs mest moderne og tidsriktige bygninger.Spørsmål?

Har du spørsmål angående eiendommen eller ønsker du å komme i kontakt med Bjarøy Eiendom?

Send oss en mail eller ring oss direkte.

Christoffer Jonstang

cj@bjaroyeiendom.no

918 86 000


Se flere av våre eiendommer

Naviger ved hjelp av pilene for å se flere av våre eiendommer og lokasjoner.